EDITORIAL ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Μέτρια εως κακή η χτεσινή μας μιας που από τις βασικες επιλογες μας στους Τελικούς Κυπέλλους που είχαν τιμητική τους πέρασαν το 1Χ της Κρίσταλ Πάλλας (2.00) και το Γκολ Γκολ της Μαρσειγ με την Παρί (2.05) , και τους υπόλοιπους ούτε που θελουμε να τους θυμόμαστε μιας που και οι 2 (Εσθονιας - Γερμανίας) οδηγηθηκαν στην παράταση ενω και στης Σκωτίας μας κόντραρε η τυχη.Πάμε για άλλα.

Από την Δανία και στο ζευγαρί Ράντερς - Μίντιλαντ, υπάρχει φοβερη παράδοση για τους φιλοξενούμενους όπου 11 σερι ματς ανεξαρτήτου έδρας είναι αήττητοι απέναντι στην Ράντερς μετρωντας 10 Νίκες Και μία μόλις Ισοπαλία. Τελευταία Νίκη της Ράντερς από το 2013. Στο 2.50 το διπλό και έχει αξία να παιχτεί.

Από τη 2η κατηγορία της Δανίας αξίζει το μερτικό του το όβερ της Φρεντεριτσια με την Ροσκιλντε που το γαζουν συχνά πυκνά, ενω και φέτος οι άμυνες τους δεν εμπνέουν την παραμικρή ασφάλεια.

Στην Ολλανδία είναι τίμιος ο άσσος του 1.70 για την Ουτρέχτη , που λογικά κερδίζει την Χέρακλες.

Στην Ελβετία η Βαντούζ οφείλει να κερδίσει να την Λουγκάνο και να ξεφύγει και άλλο από αυτήν στους 7 βαθμούς. Στο προηγουμενο ματς στην έδρα της Λουγκανο η Βαντούζ την φιλοδώρησε με σκορ 2-5. Στο 1.80 ο άσσος.

Από Σουηδία πολύ όβερ και με αφίσκορο υπάρχει στο ζευγάρι Ντζουγκαρντεν - Χελσινμποργκ. Απόδοση 2.02

Από Νορβηγία θα κρατήσω το Over στο ζέυγος  Χάουγκεσουντ Ρόζενμποργκ σε απόδοση 1.65 .

Από Φινλανδία καλή τύχη έχει το 2-3 γκολ στον αγώνα Βάασα - Ροβανιέμι.

Αυτα προς το παρόν. Θα ανέβουν αργότερα ποστ για δυαδα κυπέλλων (Ισπανίας και Πορτογαλίας) αλλά και δυάδα από football league.
STAY TUNED 


Ποντάρισμα 15 μονάδες σε κάθε επιλογή
══════════════════════════════
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.