Με επιλογές από την Νασιονάλ Γαλλίας



Καλησπέρα και καλο στοιχηματικο Σ/Κ να έχουμε. Με μια ματιά σήμερα στο κουπόνι δεν μπορω να πω ότι με συγκινούν οι αγωνες σήμερα, σαν να πλανάται ένα μεγάλο NO BET πάνω από το κουπόνι ένα πράμα. Λίγοι αγώνες από δευτερότριτα πρωταθλήματα που στα περισσότερα έχουν κριθεί  Προβιβασμοί - υποβιβασμοι κτλ . Παραυτα από την νασιονάλ Γαλλίας ξεχώρισαν στα μάτια μου 2 αγώνες για τις αποδόσεις που προσφέρουν και θα τις τιμήσω με χαλαρό πονταρισματάκι.

Λε Χερμπιέρ - Κονσολάτ
Σε αυτόν τον αγώνα το ισχυρό κίνητρο το έχουν η Κονσολάτ που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς και πίσω λόγω ισοβαθμίας από την φορμαρισμένη 3η Αμιέν (51 βαθμ) και την 2η Ορλεάν, και της κυνηγά περιμένοντας στραβοπάτημα για να μπει στην τριάδα των ομάδων που προβιβάζονται.Δυνατη στην έδρα τους η γηπεδούχοι μεν αλλά θα ρισκάρω λιγάκι και θα πάρω από το διπλό σε απόδοση 1.93

Λε Χερμπιέρ - Κονσολάτ  ► 2  ► 1.93 (Stoiximan)

Ποντάρισμα 15 μονάδες και Καλή μας Επιτυχία

Επινάλ -  Σαμπλί
Βαθμολογικά αδιάφορος ο εν λόγο αγώνας αλλά θα σταθώ στην απόδοση του 2.30 στο Under 2,5 γκολ που θεωρω πολύ υψηλή . Κανείς δε πάει για τίποτα και προβλέπω ματς αγγαρεία. Ενω και στην έδρα της η επιναλ έχει καταφέρει με τους μεγαλους της κατηγορίας να κρατησει τα περισσότερο σκορ χαμηλά. Για όσους φοβούνται στο Under εναλλάκτικά ίσως έπαιρνα λιγάκι από την ισοπαλία.Προσωπικά θα πάω προς το Under.


Επινάλ -  Σαμπλί  ► Under 2,5  ► 2.30 (Stoiximan)

Ποντάρισμα 15 μονάδες και Καλή μας Επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.